Love Been Taken
Disclaimer



Hi ! Welcome to my blog :) You've stuck in my unprivate diary. Be nice here or i call my Superman kill you! :P
-

Story Owner Linkies
Scream Here


Shoutbox


Credits
Template by Nik Sheera
Cute header by Aliah
Blog owner:Nabila Fatiha
Best view: Google Chrome
Birthday girl :*
Khamis, 4 April 2013 | 4:28 PG | 0 comments
Hai hai :)) hari ni birtthday bff kitaaa auww <3 Nak thu tak ? 13 tahun bersahabat dgn dia <3 YA ALLAH ! dia mmg take care dannnnn paling penting semua story pasl aku , semua dia thu hahaha :P 

Oky nak msuk pic Sattt naaa (=









Salah faham , SPM, Dpt kerja -.-
Rabu, 3 April 2013 | 7:26 PG | 0 comments

Fuhh-fuhh ! haishh habuk laaa fuhhhhhhhhhhhhhhhh !!! *penuh semngt :o
Maaf tau blog sayang , dah 6 buln sy tak updated awak apa-2.. Tp sy rinduu kat awakkkkk sgt-2 ! hmm :( . haishh tp nk wat mcm mne..  Maklumlaa !
 B Z Z Z Z Z Z Z Z -.-
Hmm, oky-2 mcm nii crtenye >,< Ehem-2 testing-2 one two PEACE ^_^ hahaha
 * start merepek :3
........................................................................................................................................................


 Al kisahnye ^^ Kan sekrng dh masuk tahun'  2013 ' ... tahun yang palingggggggggg ak taknk muncul-muncul dlm life ak :'( tp TERpkse jugk hadapinye .. hmm tp tahun ni thun yng menentu hidup aku , keja , cukup ke duit nak beli keta cewahh ! *jauh angan-2nye :P .. Nak thu ke tahun apa ? nak nak keee ??? 


Tahunnnnn ni adalah giliran ak pulk ambik S P M !!!! ohhh Nooooooooooo *mengucap :/

........................................................................................................................................................


Hmm thun ni yng tak bestnye  ' ATIKAH' kwn baik ak dari form 4 mcm nak jarak kan diri dari ak :'(
kami adalah slh faham sikit ! sikitttt jeee tp tgok gaya dia hmmmmmm *lemh jantung ak *
 tp ......  "kamuuu kita masih anggap kmu kawan kita :( " *hnye bolh berkata-kata dlm hati ... :'(

......................................................................................................................................................

Takpelahh Fai jeeee :') 
Eh-2 nak thu kkk ak dpt kejaaaaaaaaaaaa ( = yessszaa ! alhamdulilah :) bolh la belnje teman kasut , baju 2 pasa
ng hihi :P  .. Hope ak pun akn jdi mcm diaa amin amin amin :'D 

Oky la smpai sini je tajuk kali ni , hamboo nak tidoo esok kolahh :) Byeeeeeeeee blog mmuuuahhh :*




ooohhhaaaheeee :P
Jumaat, 5 Oktober 2012 | 10:29 PTG | 2 comments
Salam semua 
hari ni aku nak tunjuk first pertemuan aku dengann Tuttttttttt ??? teka cepat ! sape sape :P tapi yang pasti bukan dengan 7 boy bawah nie

                               Tumblr_mbgfe8aigq1ro24gz_large



Tumblr_m9xwuf0sep1re8kj6o1_500_large

kalau dengan depa alahai ! bangga naa :) hihi tapi First pertemuan dengan  " Amirul Bin Ariffin " lagi lagi lagi BEST ! auww :D




   

sape amirul bin ariffin  ? 
meh aku tunjuk biodata dia :'DD 
- Amirul bin ariffin
- 18 tahun 
- superman kepada -  nabila fatiha bt ahmad suhaimi - * pemilik blog cufy panda cewahh :P
- sebelum masuk POLI dia kerja kat atass tuu kantin sekolah aku hihi *first pertemuan :)
- ambik couse kejuruteraan mekanikal
# apapun hope kiteorng kekal amin ^-^



   







Gigi hang ada berapa batang ?
Khamis, 4 Oktober 2012 | 12:04 PG | 1 comments

Kelas masa tu kelas addmath. Memandangkan semua orng tengah " kelam kabut" cari buku tiba-tiba aku TERpikir " bape batang ek gigi aku ? " * takde bab gigi pun dlm addmath :3 
Maka dengan pantas aku kira ....


  " 1,2,3,4,5 Eh-2 ! salah "

 " Alahhhhhhhhhhhhh ! mana lidah aku nie nak main nyorok-2 lak "

 " Arghhh ! biar betul takkn atas 15 bawah 14 ? MANA LAGI SEBATANGGGG ! "

  " Sane lah sikit tangan kau aku nak kira GIGI ><! 


  -------------------------


Haa ! aku ada 29 gigi * auwww ! bangge naa :D


Pusing kat alia ~ 

aku : nak tahu 1 bnde tak ?

alia : apa ? 

aku : bape batang gigi kau ?

alia : mna bolh kira susah * buat muka nak mintk penampar.

aku : kira jelah ! 

tikah : apaa ?

aku : apaa ? emm bape btng gigi kau ?

tikah : satt * excited gilee -.-

tikah + alia : 28 !! atas 14 bawah 14 hehehe :')

tup tup ! berita HOT nie tersebarrr kat  group aku ..

depa pun kira ..

ayu : Eh-eh aku atas 26 bawah 26 * muka terkejut 

jaja : hahahaha biar btul kira balik semulaa..

tikah : gune lidah je alahaii ~

ayu : hemm sat sat ~

ayu : haha semua skali 26 . :P

wan : aku 30 !

wanie : 26 *gelak-gelak

aliaa : banyak nye gigi wan ! oh lupa gigi dia BESAR BESAR hahaha :) gigi TIKUS GEMUK katakan ~

...............

definisi sgt panjang so kesimpulannye " klau gigi ta sama rata maknenye dah kene makan ulattt "* cikgu drjah 1 aku cakap hewhew